Een goede tas voor jouw vakantie

Ben je op zoek naar een goede tas voor jouw vakantie? Bij Indeshop vind je een uitgebreid assortiment aan tassen. IndeSHOP is een online winkel in onder andere creditcardhouders, tassen en sleutel organizers. Wanneer je op reis gaat, is het belangrijk dat de tas die je hiervoor gebruikt van goede kwaliteit is. Een goede kwaliteit tas zal op de vakantie niet zo snel kapot gaan en hiermee voorkom je dat spullen in de tas beschadigen of misschien zelfs verloren raken. Wat de meest geschikte tas voor jou is, ligt aan wat voor soort reis je gaat maken.

Backpacken in de natuur

Wanneer je gaat backpacken in de natuur heb je vaak maar één tas bij. In deze tas moet dus alles passen. Het is dan ook belangrijk dat je tas dus groot is. Vaak kiezen mensen voor een backpack wanneer zij de natuur ingaan. Een backpack is een grote rugzak met veel draagcomfort. Belangrijk aan de backpack is dat deze ook waterdicht is. Wij raden aan om een waterdichte backpack te nemen. Het is namelijk belangrijk dat je altijd droge kleding aan kunt trekken. Wanneer je na een flinke regenbui helemaal natgeregend bent, is de kans groot dat de kleding in je tas ook nat is. Hierdoor moet je met natte kleding in een tent gaan liggen en dit kan leiden tot onderkoeling. Onderkoeling kan natuurlijk niet de bedoeling zijn tijdens je vakantie en met een waterdichte backpack kan dit dan ook voorkomen worden.

Kajakken in Noorwegen

Ga je komende zomer op kajakreis in Noorwegen? Neem een goede waterdichte tas mee. Bij de meeste kajakreizen is het de bedoeling dat je zelf je tas meeneemt tijdens het kajakken. Hierdoor kun je niet voorkomen dat je tas nat wordt. Je kunt waterdichte tassen in verschillende maten verkrijgen. Daarnaast zijn de tassen ook met verschillende IP waardes verkrijgbaar. De IP waarde van een tas geeft aan hoe stof- en waterdicht een tas is. Het eerste cijfer van de IP waarde geeft aan hoe stofdicht de tas is en het tweede cijfer geeft aan hoe waterdicht. Voor een kajakreis is het ook goed om te kijken naar het drijfvermogen. Sommige tassen in het assortiment van indeSHOP kunnen drijven. Deze tassen kun je eenvoudig aan de kajak vast maken en neem je dus eenvoudig mee tijdens je reis.

Nog meer tassen voor op reis

Naast de waterdichte backpack en de andere waterdichte tassen heeft indeSHOP nog meer tassen in het assortiment. Schoudertassen, messengers, office bags, reistassen, laptoptassen, rugzakken, fietstassen, dry bags en sporttassen vind je ook in het assortiment van indeSHOP. Je kunt bijvoorbeeld een of twee fietstassen meenemen om extra spullen te kunnen vervoeren tijdens je fietsvakantie. Hierdoor is het niet nodig om alle bagage op je rug te dragen, maar kun je het eenvoudig in de tassen van je fiets stoppen. Het maakt niet uit op wat voor reis je gaat, bij indeSHOP vind je altijd een geschikte tas.