Amsterdam op haar mooist: beleef het vanaf het water!

Ben je van plan om binnekort een dagje naar Amsterdam te gaan? Dan ben je hier op het juiste adres! Amsterdam is een ontzettend mooie stad, een verrassende stad voor een dagje uit. Het maakt niet uit of je met je gezin, familie, collega’s of vrienden en dagje weg gaat, Amsterdam heeft voor iedereen iets te bieden! Er zijn gelukkig een tal van activiteiten in Amsterdam en de mooiste hiervan is om door de kanalen van Amsterdam te varen, dit kan bijvoorbeeld doormiddel van een boot huren Amsterdam.

Dagje Amsterdam op het Water

Hou je van een rustgevende activiteiten zoals een dagje rondvaren door Amsterdam een goede keus! Rondvaren door de wereld beroemde grachten van Amsterdam is zowel een leuke als ontspannen activiteit. Tijdens deze tocht door de grachten van Amsterdam kom je helemaal tot rust en geniet je van de historische bezienswaardigheden langs de grachten van Amsterdam.

Er zijn meerdere mogelijkheden om een boot te huren in Amsterdam, kijk bijvoorbeeld eens op Bootverhuur Amsterdam. Langs deze waterroute zie je een heel ander deel van Amsterdam zoals de Westerkerk, de prachtige 16e-eeuwse grachtenpanden, de Negen Straatjes en de Magere Brug.

De verschillende grachten van Amsterdam

De grachtengordel van Amsterdam is het onderdeel van de binnenstad. De vier grote grachten van Amsterdam zijn: Singel, de Herengracht, de Keizersgracht en de Prinsengracht. Vanaf de Brouwersgracht gaan de grachten richting het zuidoosten daarna maken de vier grachten een bocht en eindigen in de Amstel. Dus perfect om met een boot doorheen te varen!