Avontuurlijk op huwelijksreis

Druk bezig met het uitstippelen van een huwelijksreis en op zoek naar een beetje meer actie? Ontdek hier drie unieke plekken voor jullie honeymoon.

Als je aan een huwelijksreis denkt, dan denk je al snel aan adembenemende witte stranden, een helderblauwe lucht en een stralend zonnetje. Even helemaal niks doen en genieten van het samen zijn. Maar speciaal voor de echte avonturiers gooien wij het over een andere boeg. Maak kennis met een huwelijksreis die je écht niet zo snel meer vergeet. Een duurzame reis vol avontuur, maar met de nodige romantiek waar je nog lang van zult nagenieten. Nieuwsgierig geworden? We zetten hieronder de gaafste huwelijksreizen voor je op een rijtje!

Eilandhoppen in Azië

Of je nou kiest voor Thailand, de Filipijnen of Indonesië, eilandhoppen in Azië doet je verwachtingen overtreffen! Nog steeds de Idyllische stranden en het helderblauwe water dat je bij een huwelijksreis verwacht, maar wel met dat beetje meer actie. Boek de hotels van tevoren, of ga voor meer avontuur en boek de hotels of appartementen ter plekke. Waan je in een geheel nieuwe cultuur en geniet samen van de adembenemende natuur die Azië rijk is. Bezoek voor de afwisseling minimaal drie verschillende eilanden.   

Op safari in Afrika

Wanneer je aan een safari in Afrika denkt, dwaalt het internet al gauw af naar Zuid-Afrika of Namibië. Maar laat ook zeker Tanzania niet aan je lijstje ontbreken. Ga je op safari in Tanzania? Grote kans dat je oog in oog komt te staan met één van de grootste natuurspektakels van de wereld. Zowel aan het begin als aan het einde van het regenseizoen gaan verschillende wilde dieren op zoek naar vers groen gras. Een prachtig gezicht. Dit land heeft voor ieder wat wils. Naast de mooiste dieren, de spectaculairste landschappen en de adembenemende natuur, kan er ook ultiem gechilld worden. Wat klinkt er beter dan een avontuurlijke en actieve reis in Tanzania af te sluiten op de parelwitte stranden van Zanzibar?

Ontdek avontuurlijk Nieuw-Zeeland

Waarschijnlijk niet het eerste land waar je aan denkt bij het uitstippelen van je huwelijksreis, maar Nieuw-Zeeland heeft een natuur waar je u tegen zegt. Ontdek de highlights van Nieuw-Zeeland per mountainbike of trotseer de bekende meren met een kajak. Slaap in luxe accommodaties of maak een roadtrip per camper langs alle bezienswaardigheden. Bepaal zelf hoe lang je ergens blijft en geniet van de vrijheid die een camperreis je kan bieden. Er is voor ieder wat wils!