De beste motorrugzakken

Ga je op vakantie met de motor? En ben je op zoek naar een goede motorrugzak? Hieronder vind je een lijst met geschikte motorrugzakken.

Kriega

Kriega is een Brits bedrijf dat is opgericht in 2000 door Dominic Longman en Michael Cottam. Het bedrijf ontwikkelt motorbagage, waaronder motorrugzakken. De huidige lijn rugzakken van Kriega is beschikbaar in de VS en bestaat uit zes verschillende modellen. Vijf van deze modellen hebben hun naam te danken aan de literinhoud van de tas.

De verschillende tassen zijn een combinatie van een buitenzak, een binnenzak met rits en een binnenhoes voor bijvoorbeeld je laptop of tablet. Ook bevatten de rugzakken compressiebanden aan de buitenkant. De rugbeschermers die Kriega ook verkoopt, kunnen op veel rugzakken worden bevestigd.

Met het Quadloc systeem kun je de tas aan jezelf vastmaken. Hierdoor wordt het gewicht verdeeld, waardoor vermoeidheid van schouders en rug wordt verminderd.

Velomacchi Speedway 28L

Velomacchi combineert stijl en functionaliteit. Het resultaat? Een goed uitziende tas met kwaliteitsgevoel. De Speedway 28L is waterdicht. De rugzak bestaat uit vijf vakken en een zak voor bijvoorbeeld noodinformatie op de rechter schouderriem. Wanneer je er tijdens je motorrit ook stijlvol uit wilt zien, is de Velomacchi Speedway 28L de ideale tas.

American Kargo Trooper

De American Kargo Trooper is een robuuste en rijk uitgeruste rugzak. Het harnassysteem lijkt misschien op andere harnassystemen door de brede schouderbanden, maar het systeem van de American Kargo Trooper biedt een aantal extra opties aan. Zo kunnen de riemen die de taille en de schouder verbinden, worden losgemaakt via gespsluitingen. Ook kan de gesp bij het borstbeen volledig worden verwijderd.

GoPro Seeker

De GoPro Seeker is de ideale rugzak wanneer je besluit je GoPro en andere accessoires mee te nemen. Denk hierbij aan: extra batterijen, SD-kaarten en opladers.

SW Motech Baracuda

De SW Motech Baracuda is een rugzak met een capaciteit van 25l. De rugzak is waterdicht en heeft een gevoerd laptopvak.

Klik hier voor een overzicht van nog meer motoraccessoires.